Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio από την 2K και την Hangar 13

*
Οι 2K και Hangar 13, δημιουργοί του Mafia III, ανακοίνωσαν την επέκταση της τελευταίας στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα νέο studio στην συνεχή προσπάθεια της να διευρύνει την δημιουργική της ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπεύθυνος του καινούργιου studio - που θα συνεργάζεται με ομάδες του Novato (Καλιφόρνια) και της Τσεχίας σε όλα τα μελλοντικά projects της Hangar 13- θα είναι ο Βρετανός Nick Baynes. Ο υπεύθυνος της Hangar 13, Haden Blackman καλωσόρισε την ομάδα του Brighton και τον Baynes στο δυναμικό της εταιρείας και δήλωσε βέβαιος πως θα παίξουν ρόλο στην δημιουργία πρωτότυπων τίτλων για το ευρύ κοινό στο μέλλον. Ο Nick Baynes φέρει μια 25ετή εμπειρία σε game development και studio management, με πολλά από αυτά τα χρόνια να μοιράζονται στο Black Rock Studio για το Split/Second. Αυτή την περίοδο η Hangar 13 δουλεύει πάνω σε ένα μη ανακοινωμένο AAA project για την 2K, στο οποίο αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα και το καινούργιο studio στο Brighton.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*