Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio από τον ιδρυτή των ArenaNet και Undead Labs

*
Ένα καινούργιο studio με την ονομασία Possibility Space δημιουργήθηκε από τον Jeff Strain. Ο Strain είναι γνωστός ως συν-ιδρυτής της ArenaNet (developer του Guild Wars, ανήκει πλέον στη NCsoft) και ως ιδρυτής της Undead Labs (δημιουργός του State of Decay, εξαγοράστηκε από τη Microsoft). Αυτήν τη στιγμή είναι άγνωστο το project που βρίσκεται στα σκαριά από το studio Possibility Space, όμως χαρακτηρίζεται ως ένα “χαρούμενο” παιχνίδι.

Στο studio θα εργάζονται πρώην μέλη των Ubisoft, Warner Bros., Double Fine, Electronic Arts, Oculus, Vale και άλλων. Η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία ενός υγειούς εργασιακού περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη ευχάριστων παιχνιδιών που θα βασίζονται σε ανθρώπινες εμπειρίες. Αναμένουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*