Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio για την CyberConnect2

H CyberConnect2 λανσάρισε την επίσημη ιστοσελίδα του νέου της studio που εδρεύει στο Μόντρεαλ του Καναδά. Για την ώρα, το studio έχει ως μέλημα την πρόσληψη προσωπικού και συγκεκριμένα, αναζητεί game designers, programmers, artists, και technical artists, για την ανάπτυξη ενός ΑΑΑ τίτλου με τη βοήθεια της Unreal Engine 4, o οποίος θα επικεντρώνεται στους φωτορεαλισμούς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η CyberConnect2 έκλεισε 20 χρόνια ζωής τον περασμένο Φεβρουάριο και η απόφαση για το άνοιγμα του studio στο Μόντρεαλ εντάσσεται στην πολιτική της εταιρείας να επεκταθεί σε όσο περισσότερες αγορές είναι δυνατό. Στο βιογραφικό της υπάρχουν ήδη περισσότεροι από 30 τίτλοι video games με 7 από αυτούς να απευθύνονται στην αγορά φορητών συσκευών και δύο ταινίες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*