Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio για την Sony Computer Entertainment

*
Ένα ακόμα studio προστέθηκε στους first-party developers της Sony Computer Entertainment. Πρόκειται για το SCE North West Studio που εδρεύει στη βορειοδυτική Αγγλία και προορισμός του είναι η δημιουργία τίτλων που θα υποστηρίζουν το Project Morpheus, τη VR πλατφόρμα του PlayStation. Με αγγελία του, το studio αναζητά level designer, character animator, lead artist, game designer, lead designer, graphics engine programmer, gameplay programmer, lead & gameplay programmer.



Όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένα εκπρόσωποι της Sony, στην Ε3 2015 η εταιρεία θα παρουσιάσει νέες πληροφορίες για το Project Morpheus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αφού έφτιαξαν ένα στούντιο αποκλειστικό για το Project Morpheus οπότε καταλαβαίνω ότι ετοιμάζονται έντονα γα την κατασκευή του.

*