Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser trailer για το The Escapists: The Walking Dead

Η Team 17 έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα teaser trailer για το επερχόμενο crossover game The Escapists: The Walking Dead. Ο τίτλος βασίζεται στο δημοφιλές prison break simulator The Escapists, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία από τον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του The Walking Dead. Οι παίκτες αναλάβουν το ρόλο του Rick Grimes, ο οποίος έχει αναλάβει την προστασία μιας ομάδας επιζώντων από τις ορδές των ζόμπι, ενώ, οι τοποθεσίες και η ιστορία του 8-bit pixel-art-styled game, ταιριάζουν απόλυτα με το χρονοδιάγραμμα των αρχικών comics Walking Dead.



Μάλιστα το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει το επίπεδο Woodbury, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 27 (της σειράς comics Walking Dead). Το The Escapists: The Walking Dead αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε εκδόσεις για PC και Xbox One.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BoBKiD
    • Φαντάζομαι (και ελπίζω) να το δούμε και σε PS4/PSVita combo όπως συνηθίζεται με παιχνίδια τέτοιου τύπου .

*