Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τα Mega Man X Legacy Collection

*
H Capcom κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Mega Man X Legacy Collection και το Mega Man X Legacy Collection 2. Σε αυτό παρουσιάεται το νέο X Challenge Mode, που επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν τον επιθυμητό εξοπλισμό και στη συνέχεια αντιμετωπίζουν δύο bosses από διάφορα Mega Man X παιχνίδια. Το mode αυτό προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και online leaderboards. Το Mega Man X Legacy Collection που περιλαμβάνει τα Mega Man X1 ως X4 και το Mega Man X Legacy Collection 2 που περιλαμβάνει τα Mega Man X5 ως X8, έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στις 24 Ιουλίου 2018, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*