Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Blind

*
Η Tiny Bull Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον επερχόμενο VR τίτλο Blind. Το παιχνίδι συνδυάζει μοναδικούς gameplay μηχανισμούς με τα στοιχεία του περιβάλλοντος και προσφέρει στους παίκτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ξυπνώντας σε ένα παράξενο δωμάτιο, δίχως να θυμάται το πως και το γιατί, μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τη σοκαριστική ανακάλυψη ότι έχει χάσει την όρασή της. Τώρα θα πρέπει να εξερευνήσει μια ολόκληρη έπαυλη, έχοντας ως μοναδικό της βοηθό τον ήχο.

Στέλνοντας ηχητικά κύματα με τη χρήση ενός ραβδιού, οι σιλουέτες των αντικειμένων σχχηματίζονται για πολύ μικρό χροννικό διάστημα στο μυαλό της, κάτι που της επιτρέπει να κινείται δίχως να πέφτει πάνω σε έπιπλα και να λύσει τους γρίφους που θα αποκαλύψουν τι της σκάρωσε η μοίρα. Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον χειρότερο εχθρό της, τον οποίο, ότι και να σκαρφίζεται, δεν μπορεί να δει. Το Blind θα κυκλοφορήσει για PlaySttion 4 και PC, το τρίτο τρίμηνο του 2018, με υποστήριξη για Oculus Rift, PSVR, OSVR και Vive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*