Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Catherine Full Body

*
Κατά τη διάρκεια ενός stream, η Atlus παρουσίασε το δεύτερο trailer για το Catherine: Full Body της Studio Zero. Το trailer ξεκινάει λες και πρόκειται για ένα ντοκυμαντέρ, με κόσμο να διασχίζει ένα δρόμο, όπου τους γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το Catherine Full Body. Στη συνέχεια τα πλάνα μεταφέρονται σε μια παρωδία της ταινία 2001: A Space Odyssey. Μετά παίρνουν σειρά οι προσθήκες στον εν λόγω remake. Νέα επίπεδα, gimmicks και αρκετά βίαιες σκηνές θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σας, με τις Catherine και Katherine να κυνηγούν τον Vincent κρατώντας αλυσοπρίονα. Το Catherine: Full Body θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για PlayStation 4 και PS Vita στις 14 Φεβρουρίου 2019. Κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες, δίχως για την ώρα να έχει ανακοινωθεί σε ποιες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*