Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Ghost Parade

Το παιχνίδι περιπέτειας Ghost Parade, απέκτησε ένα νέο σύντομο trailer, το οποίο δημοσίευσαν ο publisher Aksys Games και η εταιρεία ανάπτυξης Lentera. Η ιστορία ακολουθά την μικρή Suri που χάνεται σε ένα μυστηριώδες δάσος. Ως αποτέλεσμα, η απλή και αθώα “περιπέτεια” της επιστροφής στο σπίτι από το σχολείο, αποκτά υπερφυσικές διαστάσεις. Η Suri έρχεται σε επαφή με φαντάσματα, τους κατοίκους του δάσους, αναπτύσσει φιλικές σχέσεις μαζί τους και καλείται να σώσει τους πάντες από την απειλή των άπληστων ανθρώπων που θέλουν να καταστρέψουν το δάσος εξαιτίας οικονομικών συμφερόντων.

Πρόκειται για μια ιστορία που θίγει ηθικά ζητήματα, τα οποία καμουφλάρονται υπό το πέπλο χαριτωμένων μοντέλων χαρακτήρων σχεδιασμένων σε δύο διαστάσεις. Με ένα μοναδικό στυλ σχεδιασμού χαρακτήρων και τοποθεσιών και πλοκή εμπνευσμένη από την μυθολογία της Ινδονησίας, το Ghost Parade “Burning Forest” καλεί τον παίκτη να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια 30 διαθέσιμων φαντασμάτων, καθένα από τα οποία έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, για να υπερνικήσει τους ανθρώπους και τη δίψα τους για πλούτο και καταστροφή.


Το Ghost Parade αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam), στις 31 Οκτωβρίου 2019.
Δείτε παρακάτω το νέο trailer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*