Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Gloomhaven

*
Ήρθε η ώρα για το Gloomhaven να πατήσει πόδι και στον κόσμο των video games. Για να γιορτάσει το γεγονός, η Flaming Fowl studios δημοσίευσε ένα trailer για τον επερχόμενο τίτλο, που για την ώρα, δεν διαθέτει ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι παίκτες καλούνται να ταξιδέψουν σε μια σκοτεινή γωνιά του κόσμου και θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να εξοντώσουν τους εχθρούς που κρύβονται σε λαβυρίνθους και ερείπια. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι η Asmodee Digital και υπόσχεται turn-based gameplay και μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών classes, γεγοός που ενθαρρύνει τη χρήση διαφορετικών στρατηγικών. Οι νίκες θα δώσουν στους παίκτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα απαραίτητα για την αναβάθμιση των ικανοτήτων των μελών της ομάδας τους. Το Gloomhaven θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το πρώτο τρίμηνο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*