Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Marvel vs. Capcom: Infinite

*
Με ιδιαίτερο ζήλο συνεχίζει η Capcom την δημοσίευση νέων βίντεο για το Marvel vs. Capcom: Infinite, αφού στο πιο πρόσφατο trailer μας γνωστοποιεί τέσσερις καινούργιους χαρακτήρες. Οι Dorammu, Ghost Rider, Firebrand και Jedah έρχονται να προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ και μέσα σε δύο λεπτά καταφέρνουν και αφήνουν το στίγμα τους. Το ρεπερτόριο του κάθε μαχητή κρύβει πολλές ειδικές κινήσεις για κάθε περίσταση. Την παράσταση όμως κλέβουν οι Soul Stone's Infinity Surge abilities οι οποίες ανταμοίβουν με πολύ θέαμα, αλλά και ουσιαστικό αντίκτυπο στην μάχη, αυτούς που θα καταφέρουν να τις εκτελέσουν τη σωστή στιγμή. Το Marvel vs Capcom: Infinite θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 19 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*