Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το SUCCUBUS, το spin-off του Agony

*
Η Madmind Studio δημοσίευσε ένα νέο trailer για το SUCCUBUS που αποτελεί spin-off του Agony. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που συνοδεύει το trailer, πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Succubus Vydija.

Κατόπιν της εξαφάνισης των αφεντικών της κόλασης, οι δαίμονες που απέμειναν επέλεξαν τη νέα τους αρχηγό, τη μοναδική που μπορεί να τιθασεύει το μυαλό του παντοδύναμου Beast. Χτίζοντας τη νέα αυτοκρατορία από τα κουφάρια των αμαρτωλών, βοήθησαν τον βασιλιά Nimrod και τη βασίλισσα Vydija να ελάγξουν το χάος που άφησε ο προηγούμενος κυβερνήτης.


Πάντως ο τίτλος της βασίλισσας της κόλασης φαίνεται οτι δεν ταιριάζει απόλυτα με τη φύση της Succubus. Άφησε πίσω της πολυτέλειες όπως να περπατάει σε χαλιά ραμμένα από το δέρμα των μαρτύρων και επέλεξε να ζήσει έχοντας ως απόλαυση το κυνήγι.

Όταν έχει πλέον ικανοποιήσει τα πρωτόγονα ενστικτά της, τότε πρέπει να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Baphomet που μαζί με το στρατό του, θέλει να πάρει την ψυχή του βασιλιά Nimrod.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*