Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Super Smash Bros. Ultimate

*
Η Nintendo δημοσίευσε ένα καινούργιο trailer για το Super Smash Bros. Ultimate, τον μεγαλύτερο ίσως τίτλο του Nintendo Switch για το 2018. Το νέο trailer δεν περιέχει κάτι καινούργιο, αλλά clips που έχουμε ήδη παρακολουθήσει σε μια πιο σύντομη εκδοχή. Παρόλα αυτά ένα γενικό trailer που κυκλοφόρησε για το Switch παρουσιάζει νέα πράγματα από το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Χάρη σε αυτά μαθαίνουμε πως οι πίστες σε εκδοχές “Omega”/Final Destination από την εποχή του Wii U επιστρέφουν, και επιπλέον βλέπουμε την Battlefild εκδοχή της Corneria. Εκτός αυτών, φαίνεται πως το παιχνίδι θα είναι playable και με ένα Joy-Com, οπότε θα υπάρχει μια έξτρα δυνατότητα παιχνιδιού. Το Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 7 Δεκεμβρίου 2018.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*