Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το The King of Fighters All Star

*
Το νέο project των SNK και Netmarble είναι ένα νέο action RPG που ονομάζεται The King of Fighters All Star. Στο ρόστερ του περιλαμβάνονται αρκετοί χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και παρακάτω θα μπορέσετε να πάρετε μια πρώτη γεύση μέσω του πρόσφατου trailer. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά King of Fighters games, το All Star είναι ένα action RPG για smartphones που σύμφωνα με την περιγραφή του διαθέτει εύκολο χειρισμό, εντυπωσιακές κινήσεις και συνδυασμούς κινήσεων που είναι γνώριμοι στους φίλους της σειράς. Επιπλέον αφού καθαρίσετε κάθε επίπεδο από τους εχθρούς, στο τέλος θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το boss που κάθε φορά θα είναι και διαφορετικός χαρακτήρας από τη σειρά The King of Fighters. Το The King of Fighters All Star θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 για iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*