Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το The Lost Child

*
H Kadokawa Games παρουσίασε ένα νέο trailer για το επερχόμενο RPG The Lost Child, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου στην Ιαπωνία για PlayStation 4 και PlayStation Vita. To παρακάτω trailer επικεντρώνεται σε μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες του τίτλου, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες θα γίνουν διαθέσιμες μέσω το επίσημου site που αναμένεται να ανοίξει σύντομα. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα DLC με χαρακτήρες από το El Shaddai, ενώ τα πρώτα αντίτυπα του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν δωρεάν το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του The Lost Child, που ελπίζουμε κάποια στιγμή να έρθει και προς τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*