Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Thimbleweed Park

Το Thimbleweed Park είναι ένα επερχόμενο point-and-click adventure που αποπνέει αισθητική των 90's και κουβαλάει βαριά κληρονομιά. Συγκεκριμένα δημιουργός του είναι ο Ron Gilbert, ευρύτερα γνωστός από τα Maniac Mansion και The Secret of Monkey Island. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε το Νοέμβρη του 2014 και ακολούθησε η επιτυχημένη χρηματοδότησή του μέσω Kickstarter. Τώρα, ο δημιουργός, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer όπου παρουσιάζεται το πως ο τίτλος θα συνδυάζει κλασσικό gameplay από τη δεκαετία του 1990 με επηρροές από The X-Files, Twin Peaks και True Detective.
Το Thimbleweed Park βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για Xbox One, PC, Mac, Linux, iOS και Android, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*