Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Wolfenstein II: The New Colossus

*
Οι αντι-Γερμανοί ξανάρχονται στο νέο trailer του Wolfenstein II: The New Colossus και η Bethesda μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και τα σκηνικά του παιχνιδιού. Στο νεότερο τίτλο της μακρόχρονης σειράς αναλαμβάνουμε και πάλι τον ρόλο του BJ Blazkowicz, o οποίος βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα. Εν μέσω μίας εναλλακτικής πραγματικότητας όπου οι Γερμανοί έχουν κατακτήσει τον κόσμο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (και ακολουθώντας τα γεγονότα του Wolfenstein: The New Order) ο BJ καλείται να σαμποτάρει την άκρατη προπαγάνδα η οποία ευδοκιμεί σχεδόν παντού. Από ένα “αθώο” cartoon έως ένα τηλεπαιχνίδι, η Γερμανική αυταρχικότητα αφήνει το ξεκάθαρο στίγμα της.



Επίσης, το βίντεο μάς δίνει και μία γερή δόση οφθαλμόλουτρου αφού βλέπουμε δύο νέες περιοχές, τις New Orleans και Roswell. Ενώ και οι δύο πόλεις βρίσκονται υπό τον Ναζιστικό ζυγό στην Rowsell επικρατεί ευημερία, ενώ η New Orleans είναι οχυρωμένη από πανύψηλα τείχη μέσα στα οποία οι κάτοικοι πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση τους. Το Wolfenstein II: The New Colossus θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4 και PC στις 27 Οκτωβρίου. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*