Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και specs για το Final Fantasy XV: Pocket Edition

*
Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Final Fantasy XV: Pocket Edition, ενώ ανακοίνωσε και τα specs που πρέπει να πληροί το κινητό σας για να απολαύσετε τον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, για τις συσκευές Android θα χρειαστείτε Android 5.0, επεξεργαστή στα 1.5GHz, 2GB RAM και 5GB διαθέσιμο χώρο. Βέβαια, εννοείτε πως εάν η συσκευή σας έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα ανωτέρω θα έχετε και καλύτερες επιδόσεις. Όσοι θέλουν να προεγγραφούν μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες εδώ, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του μήνα για Android και iOS. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Φαίνεται αρκετά καλό σε βαθμό που μοιάζει περισσότερο για rpg σε φορητή κονσόλα (ps vita, 3ds κλπ) παρά για παιχνίδι κινητού.

*