Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Persona 5 The Royal

*
Atlus και Sega αποκάλυψαν το πρώτο "πλήρους διάρκειας" trailer για το Persona 5 The Royal, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Persona Super Live P-Sound Street 2019 concert. Σε αυτό αποκαλύπτεται οτι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 31 Οκτωβρίου 2019 και στις δυτικές χώρες μεσα στο 2020. Στο ξεκίνημα του trailer ο Joker βρίσκεται σε ένα κελί και συνομιλεί με έναν μυστηριώδη χαρακτήρα, που του τονίζει οτι δεν χρειάζεται τη συμπάθειά του. Στη συνέχεια, ο Joker μεταφέρεται στην πόλη και όλα γύρω του σταματάνε ξαφνικά. Στη συνέχεια ακού μια γυναικεία φωνή που λέει οτι έκλεψε το όνειρο κάποιου. Επιπλέον οι Phantom Thieves θα αποκτήσουν ένα νέο μέλος. Πρόκειται για την Kasumi Yoshizawa, όμως σε αντίθεση με όσα προσδοκούσαν οι fans, φαίνεται πως ούτε σε αυτό τον τίτλο θα υπάρχει γυναίκα πρωταγωνίστρια. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*