Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer με νέο υλικό για το Catherine: Full Body

*
Atlus και Studio Zero μας ετοίμασαν νέο υλικό για το Catherine: Full Body και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω, για τα μάτια σας μόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνετε εντός κλίματος είναι να έχετε ξεσκονίσει καλά τα ιαπωνικά σας skills για να δείτε νέες σκηνές από τον τίτλο, gameplay, πως οι επιλογές του παίκτη επηρρεάζουν το σύνολο αλλά και μερικά διαφορετικά game modes και επίπεδα δυσκολίας. Δεν απουσιάζει το cross-play μεταξύ PS4 και PS Vita αλλά και μια μικρή συνεργασία με το Persona 5 όπου σας επιτρέπει να παίξετε ως Joker στο versus mode. Για όλα τα υπόλοιπα δείτε το trailer παρακάτω. Το Catherine: Full Body αναμένεται στη Δύση εντός του 2019 αλλά χωρίς πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*