Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update για το Grindstone και ανακοίνωση κυκλοφορίας του για PC (trailer)

Η Capybara Games κυκλοφόρησε νέο update για το Grindstone και ανακοίνωσε τη διάθεσή του τίτλου για PC. Το update ονομάζεται The Fortune Grind και είναι ήδη διαθέσιμο για τις εκδόσεις του παιχνιδιού για Nintendo Switch και Apple Arcade. Η έκδοσή του για PC θα λανσαριστεί στις 20 Μαΐου μέσω του Epic Games Store και θα περιλαμβάνει όλα τα updates που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα.

Το The Fortune Grind φέρνει μια αλλαγή στο Daily Grind με τους παίκτες να γυρίζουν μια ρόδα για να δοκιμάσουν την τύχη τους με έπαθλο σημαντικό loot για το ημερήσιο run τους, ή με την εμφάνιση περισσότερων κινδύνων και Jerks. Επιπλέον προστίθεται μια νέα σπηλιά με 10 νέα levels, το καινούργιο αντικείμενο Gold Health Potion και περισσότερες προσθήκες στο βιβλίο συνταγών του Helgä's Slöp Höuse.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*