Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update φέρνει single-player campaign στο Back 4 Blood

*
Το πιο πρόσφατο update που κυκλοφόρησε για το Back 4 Blood, προσθέτει στο παιχνίδι single-player campaign. Μέχρι σήμερα, η μόνη solo δραστηριότητα του τίτλου ήταν το training mode. Πλέον το παιχνίδι έχει ένα κανονικό single-player campaign στο οποίο μάλιστα οι παίκτες μπορούν να εξελίξουν τους χαρακτήρες τους ακριβώς με τα ίδια πλεονεκτήματα με το να το έπαιζαν multiplayer. Επιπλέον, τώρα δε χρειάζεται να είστε online για να απολαύσετε το συγκεκριμένο mode.

Το update προσθέτει και Holiday Seasonal Event στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν θεματικές χριστουγεννιάτικες στολές , skins για όπλα, εμβλήματα και spray. Το νέο patch διορθώνει και κάποια bugs που παρατηρήθηκαν απο το community και την ομάδα ανάπτυξης Turtle Rock Studios. Μπορείτε να διαβάσετε τα patch notes εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*