Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video, bundle και amiibo για το Super Mario Odyssey

*
To Super Mario Odyssey ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πρόσφατου Nintendo Direct και η ιαπωνική εταιρεία αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσει νέα στοιχεία για το 3D platformer της. Αρχικά, παρουσιάστηκαν δύο νέα επίπεδα (Shiveria και Bubbleine), ενώ αποκαλύφθηκαν και πως τρία από τα amiibo που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το παιχνίδι θα προσφέρουν έξτρα δυνάμεις στον πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τα Wedding Mario, Wedding Peach και Wedding Bowser, τα οποία και θα κάνουν τον ήρωα άτρωτο, θα του δίνουν μια ζωή και θα του αποκαλύπτουν τοποθεσίες που κρύβονται νομίσματα, αντίστοιχα.



Στη διάρκεια της περιπέτειάς του, οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν και αρκετά in-world minigames, όπως το Koopa Freeruning, το Jump Rope Challenge και το RC Car Challenge. Κάτι εξίσου ενδιαφέρον είναι πως μέσω του Snapshot Mode, οι παίκτες θα μπορούν να «παγώνουν» το χρόνο και να κινούν την κάμερα ελεύθερα στο χώρο. Με αυτά τα δεδομένα θα μπορούν να τραβούν φωτογραφίες από τον κόσμο του παιχνιδιού και να τις στέλνουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Τέλος, ανακοινώθηκε μια ειδική έκδοση του Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το game και θα περιλαμβάνει το σύστημα, το game και μια ειδική κόκκινη θήκη μεταφοράς στα χρώματα του ήρωα και του παιχνιδιού.

Το Super Mario Odyssey αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του Super Mario Odyssey από το πρόσφατο Nintendo Direct, μέσω του παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*