Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video με boss battle για το Diablo IV

Το αφιερωμα του Game Informer στο Diablo IV συνεχίζεται και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε τυχεροί, μιας και τα videos για τον επερχόμενο τίτλο της Blizzard συνεχίζονται. Αυτή τη φορά θα παρακολουθήσετε μάχη ενάντια στο boss Ashava. Στο Diablo IV, οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε ένα τεράστιο χάρτη και μάχες όπως αυτή θα είναι αρκετά συχνές.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε πρόσφατα και τα γεγονότα διαδραματίζονται μερικά χρόνια μετά από αυτά του Diablo III, αφότου σφαγιάστηκαν εκατομμύρια, ως αποτέλεσμα των πράξεων των High Heavens και Burning Hells. Τώρα έρχεται στο προσκήνιο ένα θρυλικό πρόσωπο. Πρόκειται για το τέταρτο τίτλο της σειράς που ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1996. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι, το Diablo III, λανσαρίστηκε το Μάιο του 2012 και έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για PC όλων των εποχών.


Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*