Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο αυτόνομο Gwent game ετοιμάζει η CD Projekt Red

*
Με τίτλο Project Golden Nekker βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο παιχνίδι καρτών στον κόσμο του The Witcher και θα λανσαριστεί μέσα στο 2022. Επί του παρόντος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την ομάδα Gwent της CD Projekt Red.

Το Project Golden Nekker θα είναι ένα εντελώς αυτόνομο παιχνίδι και δεν θα απαιτεί από τους παίκτες να κατέχουν άλλες εκδόσεις του Gwent για βιώσουν ολοκληρωμένη την εμπειρία.


Το Gwent ήταν ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των fans το οποίο αρχικά συμπεριλαμβανόταν στο The Witcher 3: Wild Hunt, αλλά εξελίχθηκε σε αυτόνομο multiplayer παιχνίδι το 2016. Δύο χρόνια αργότερα το Gwent απέκτησε δικό του spin-off με τίτλο The Witcher Tales: Thronebreaker.

Το νέο project θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό σύμφωνα με τον Paweł Burza. Στόχος της ομάδας είναι να προσφέρουν ένα συναρπαστικό single-player παιχνίδι για εκείνους που το προτιμούν σε σχέση με το ανταγωνιστικό multiplayer.

Aν και αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κάτι για το εντελώς νέο παιχνίδι, η CD Projekt Red άφηνε αρκετά υπονοούμενα σε streams και σε podcasts.

Σε μία ενημέρωση των developers η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του Gwent World Masters #3 τον Δεκέμβριο, o Game Director, Vladimir Tortsov δήλωσε ότι σύντομα θα γίνει επίσημη αποκάλυψη για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*