Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο δωρεάν update για το Gran Turismo Sport

*
Το Gran Turismo Sport έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει πολλούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο, με την γενικότερη ποιότητα που το διακρίνει. Επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι το παιχνίδι δέχεται συχνά, δωρεάν updates τα οποία προσθέτουν έξτρα περιεχόμενο και αυτό σίγουρα δεν παραβλέπεται από κανέναν, ανεξαρτήτως του χρόνου που επενδύει σε αυτό. Πιστό λοιπόν στο ραντεβού του, το τελευταίο πόνημα του Kazunori Yamauchi φέρνει 13 νέα αμάξια για να κοσμήσουν τα γκαράζ των παικτών, που είναι τα:  Honda Raybrig Concept-GT (GT500), Lexus Au Tom’s RC F (GT500), Nissan Motual Autech GT-R (GT500), Aston Martin DB11, BMW M3 Sport Evolution, Eckerts Rod & Custom Mach Forty, Ford GT40 Mark I, Gran Turismo Red Bull X2014 Standard, Gran Turismo Red Bull X2014 Junior, Lexus RC F GT3, Mazda RX-7 GT-X (FC), Nissan Skyline GT-R V-Spec (R33), Nissan GT-R Nismo. Οι προσθήκες όμως δεν σταματούν εδώ, αφού το προσφιλές από παλιότερους τίτλους Tsukuba Circuit, κάνει την δυναμική επανεμφάνιση του ενώ και οι θιασώτες του single player θα χαρούν να μάθουν ότι θα έχουν άλλα 3 GT League events στα οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Δεν στερείται ανάλογης φροντίδας και το Scapes mode, με το νέο Cherry Blossom theme να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία εορτασμού για τον ερχομό της άνοιξης. Σε επίπεδο hardware, ο τίτλος θα υποστηρίζει πλέον τις τιμονιέρες της Fanatec και το φτωχό πλην τίμιο mode για το PlayStation VR, θα αποκτήσει την επιλογή για Time Trial.  Το δωρεάν update θα είναι διαθέσιμο προς κατέβασμα στις 29 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*