Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο εκπτωτικό κύμα στο PlayStation Store

*
Νέες εκπτώσεις έως και 60% είναι διαθέσιμες αυτή την στιγμή στο PlayStation Store, οι οποίες θα παραμείνουν διαθέσιμες μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Εκτός από το καθιερωμένο Deal of the Week, το οποίο αυτή την φορά προφέρει το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition με 66% μειωμένη τιμή (και την VR έκδοση με 57% έκπτωση), οι χρήστες θα βρουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία τίτλων με μειωμένη τιμή, όπως τα Pro Evolution Soccer 2018, Mass Effect Andromeda, Middle Earth: Shadow of War, Watch Dogs 2, Injustice 2, BioShock: The Collection, Far Cry 4 & Far Cry Primal bundle, Assassin’s Creed Triple Pack (Black Flag, Unity, Syndicate), Dirt 4, Tom Clancy’s The Division, Rick and Morty: Virtual, Outlast 2 κ.α.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Battlefield 1 & Titanfall 2 Ultimate Bundle αξιζει στα 16 ευρω βρε παιδια;(Τιμη Plus ειναι)
      Το Titanfall 2 λετε να εχει ακομα κοσμο στο online?

*