Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο επετειακό logo για τα 50 χρόνια της Atari

*
Η Atari, μια από τις εταιρείες πρωτοπόρους στη βιομηχανία των video games, γιορτάζει τα 50 χρόνια της με την αποκάλυψη ενός αναμνηστικού logo. Το νέο logo φέρει την ονομασία GoldSchool Sunnyvale ως φόρο τιμής στο πρώτο studio της Atari στο Sunnyvale της California και περιέχει το διάσημο Fuji της εταιρείας. Το ίδιο όπως και μελλοντικές παραλλαγές του αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση επερχόμενων παιχνιδιών και first-party προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν μέχρι και το τέλος του 2022, τη χρονιά δηλαδή που συμπληρώνονται 5 δεκαετίες ζωής για την Atari (και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου του έτους).

Η εταιρεία αναμένεται να γιορτάσει την επέτειό της το καλοκαίρι του 2022, όμως για την ώρα δεν αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνει. Υποσχέθηκε παρόλα αυτά πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις εντός του 2022, τη διάθεση επετειακού merchandise καθώς και την κυκλοφορία του 50th Anniversary Games Collection που θα περιέχει remasters κλασσικών τίτλων της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*