Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο, επετειακό update για το ScummVM

*
Με αφορμή τα 20 χρόνια από το λανσάρισμά του, οι δημιουργοί του ScummVM έκαναν διαθέσιμο ένα νέο, μεγάλο, update. To Script Creation Utility for Maniac Mansion Virtual Machine (ScummVM) είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν σε σύγχρονους υπολογιστές, κλασσικά point-and-click adventure games και RPGs. Το ScummVM δημιουργήθηκε από τον, τότε φοιτητή πληροφορικής, Ludvig Strigeus, που δημοσίευσε το πρώτο revision στις 9 Οκτωβρίου 2001. Αρχικά προοριζόταν να τρέχει παιχνίδια της LucasArts που χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία SCUMM, όμως πλέον υποστηρίζει και άλλους τίτλους. Με την έκδοση 2.5.0. προστέθηκε υποστήριξη για 2,5D games όπως τα Grim Fandango, The Longest Journey και Myst 3: Exile.

Επιπλέον, το ScummVM υποστηρίζει επίσημα ακόμα δέκα game engines, κάτι που το κάνει συμαβατό με τα: Little Big Adventure, Red Comrades 1: Save the Galaxy, Red Comrades 2: For the Great Justice, Transylvania, Crimson Crown, OO-Topos, Glulx interactive fiction games, Private Eye, AGS Games versions 2.5+, Nightlong: Union City Conspiracy, The Journeyman Project 2: Buried in Time, Crusader: No Remorse, L-ZONE και Spaceship Warlock.


Με αφορμή τη νέα έκδοση, τρέχει μία ειδική προωθητική ενέργεια στο GOG.com. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ηλεκτρονικού καταστήματος απέδωσαν τα εύσημα στους δημιουργούς του ScummVM, για το γεγονός ότι πολλά από τα hits του παρελθόντος τρέχουν απροβλημάτιστα σε σύγχρονο hardware, δίχως να απαιτείται η ύπαρξη emulator. Αυτό που κάνει το ScummVM είναι η δημιουργία ενός νέου αρχείου .exe για κάθε παιχνίδι, που είναι συμβατό με σύγχρονα setups.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*