Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κύμα εκπτώσεων στο PS Store

*
Σε περίπτωση που δεν έχετε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus, τότε οι νέες προσφορές του PS Store ίσως σαν κάνουν να αναθεωρήσετε. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και έως τις 6 Ιουλίου μπορείτε να προμηθευτείτε με έκπτωση μια σειρά από τίτλους όπως τα The Witcher 3: Wild Hunt, Bioshock: The Collection, Call of Duty: Black Ops III και πολλά άλλα στο πλαίσιο της ενέργειας Double Discounts. Επιπλέον, όσοι δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί το Sniper Elite 4, είναι ευκαιρία να το κάνουν έως και τις 29 Ιουνίου, καθώς το παιχνίδι προσφέρεται ως Deal of the Week.



Επίσης, μέσω της καμπάνιας Digital Discounts θα βρείτε μια γενναιόδωρη έκπτωση σε τίτλους όπως Firewatch, Shadow Complex Remastered, Badland: Game of the Year Edition και πολλά ακόμα. Τέλος, για να μην μείνουν παραπονούμενοι και οι κάτοχοι PS3, PS Vita υπάρχουν -πάλι- μέχρι τις 6 Ιουλίου εκπτώσεις έως και 70% σε τίτλους όπως NBA 2K17, Lost Planet 3, Far Cry 4 και άλλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι μπορούν να υπάρξουν και καλύτερες προσφορές. Ίσως, η SONY κάνει διάλειμμα για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά θα μας εντυπωσιάσει με τις προσφορές που θα κάνει.

*