Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κύμα προσφορών για PlayStation Indies σε PS4 και PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε μέσω του blog της ένα νέο κύμα προσφορών που θα «τρέξει» με την ονομασία PlayStation Indies Promotion για τα PS4 και PS5. Από σήμερα έως και τις 10 Μαρτίου, οι χρήστες της online πλατφόρμας της ιαπωνικής εταιρείας θα μπορούν να απολαύσουν εκπτώσεις έως και 75% σε τίτλους όπως τα Fall Guys: Ultimate Knockout, Cuphead, Overcooked! 2 και Outlast 2. Η ελληνική σελίδα με τις προσφορές βρίσκεται εδώ, ενώ μπορείτε να έχετε σχετική πρόσβαση και μέσω της κονσόλας σας, στο ειδικό banner που θα σας εμφανιστεί με το που εισέλθετε στο PlayStation Store. Αν ψάχνετε λοιπόν, το επόμενο indie game που θα σας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, ρίξτε μια ματιά και δεν θα χάσετε!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*