Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι από την Bungie μέχρι το 2025

*
Με την κυκλοφορία του Destiny 2 Shadowkeep, η Bungie αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει για το μέλλον της, που περιλαμβάνει την κυκλοφορία ενός non-Destiny game μέχρι το 2025. Είναι γνωστό από πέρσι πως το studio εργάζεται πλέον και σε projects πέραν του γνωστού franchise, ωστόσο με την ευκαιρία της επένδυσης 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία NetEase, ο CEO της Bungie μίλησε στο IGN και σημείωσε πως στα πλάνα είναι η δημιουργία ενός εντελώς νέου game που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη 6ετία.

Στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι πλέον να γίνει ένας multi-franchise developer για όλες τις εταιρείες μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Μένει να μάθουμε τα επόμενα χρόνια κάποιες παραπάνω πληροφορίες επί του θέματος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*