Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι στο σύμπαν του PlayerUnknown's Battlegrounds έρχεται το 2022

*
Πέρα από το επερχόμενο sci-fi The Callisto Protocol, φαίνεται πως η Krafton έχει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που αφορούν το σύμπαν του PUBG. H πληροφορία έρχεται από μια συνέντευξη με τον Kim Chang-han, CEO της Krafton, στo Bloomberg. Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο ειδήσεων, η Krafton έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία 2 τίτλων στο σύμπαν του PUBG, με τον πρώτο να κυκλοφορεί για τα κινητά και τον άλλον για PC και κονσόλες. Μετά από αυτούς, θα ακολουθήσει και το The Callisto Protocol το 2022. Το μεγάλο ερωτήμα είναι τι ακριβώς θα είναι αυτά τα παιχνίδια; Νωρίτερα μέσα στο μήνα ακούσαμε πως η Krafton δουλεύει σε sequels για το PUBG και το PUBG Mobile αντίστοιχα, οπότε τα παιχνίδια που αναφέρει το Bloomberg ίσως να είναι όντως τα PUBG 2.0 και PUBG Mobile 2.0. Δυστηχώς θα πρέπει να περιμένουμε την Krafton για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Στο άρθρο του Bloomberg μαθάμε επίσης πως το PUBG σε κονσόλες και PC έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ οι λήψεις του mobile version έχουν ξεπεράσει τις 600 εκατομμύρια. Τέλος, σε ένα διάστημα 9 μηνών μέχρι το περασμένο Σεπτέμβριο, η Krafton είχε κέρδη κοντά στα 1 δισεκατομμύριο ευρώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*