Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο πακέτο trailers για το Monster Hunter World

*
Η Capcom δημοσιοποίησε νέο υλικό για το επερχόμενο Monster Hunter World. Με τις ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες ως εχέγγυο, το παιχνίδι επιδεικνύει την μεγάλη κλίμακα σε όλες τις πτυχές του. Μία νέα περιοχή, η κομβική πόλη της Astrea είναι το μέρος όπου οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν, να αναλάβουν νέα quests και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην arena, πολεμώντας τέρατα με συγκεκριμένα όπλα και σύνεργα. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για private matchmaking όπως και η δημιουργία “κύκλων” έως και 50 ατόμων, οι οποίοι θα έχουν δικό τους meeting area και group messaging. Μεγάλης σημασίας είναι και το botanical research center το οποίο θα επιτρέπει την δημιουργία διάφορων χρήσιμων αντικειμένων ενώ να προσθέσουμε ότι τα πρόσφατα ανακοινωθέντα τέρατα και οι πανοπλίες palico δείχνουν εντυπωσιακά μέσα από μία σειρά από βίντεο, κατευθείαν από τα κεντρικά γραφεία της Capcom. Το Monster Hunter World θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PS4 και Xbox One με την έκδοση για το PC να ακολουθεί λίγο αργότερα.











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*