Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ρεκόρ θεάσεων για τα The Game Awards 2021

*
Νέο ρεκόρ θεάσεων σημείωσαν τα The Game Awards 2021, όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια εταιρεία. Πάνω από 85 εκ. θεατές παρακολούθησαν τα live streams που έγιναν φέτος, σημειώνοντας μια ανάπτυξη της τάξης του 2% σε σχέση με την περσινή περίοδο (83 εκ.). Το event μεταδόθηκε ψηφιακά από 30 δίκτυα παγκοσμίως και στο Twitch μετρήθηκαν μόνο 3.35 εκ. θεατές. Το YouTube συγκέντρωσε περί τις 1.75 εκ. ώρες θέασης μέσω του επίσημου stream, επίδοση 14% μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν του 2020. Η αγορά της Κίνας διπλασίασε τις θεάσεις, ενώ συνολικά έγιναν 1.6 εκ. tweets, τα περισσότερα από την πρώτη διοργάνωση Game Awards το 2014. Τέλος, το κοινό που ψήφισε αυξήθηκε κατά 27% σε σχέση με πέρσι, αγγίζοντας τα 23.2 εκ. άτομα. Ο Geoff Keighley δήλωσε ικανοποιημένος από την απονομή που έγινε με καλεσμένους και δήλωσε πως θα συνεχίσει να επενδύει στη διοργάνωση για ακόμη καλύτερη πορεία από εδώ και στα εξής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*