Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ρεκόρ και 20 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστες στο Steam

*
Όσο μεγαλώνει η ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού, τόσο φαίνεται να αυξάνονται και οι ταυτόχρονοι χρήστες του Steam, καθώς η πλατφόρμα είδε το συγκλονιστικό νούμερο των 20 εκατομμυρίων ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Φυσικά, αυτό οφείλεται στο ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες ανά τον κόσμο αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι τους, τηρώντας τους νεοσύστατους κανόνες ασφαλείας, έχοντας άπλετο χρόνο να παίξουν τους αγαπημένους τους τίτλους.

Παράλληλα, από τους 20 εκατομμύρια συνδεδεμένους χρήστες, οι 6.2 εκατομμύρια έπαιζαν κάποιο παιχνίδι.Πιο συγκεκριμένα, στην κατάταξη των δημοφιλέστερων παιχνιδιών κυριαρχεί το Counter Strike: Global Offensive αγγίζοντας τον αριθμό των 1.024.845 παικτών συνδεδεμένων ταυτοχρόνως, με τα Dota 2 και Tom Clancy’s Rainbow Six Siege να ακολουθούν.


Εννοείται πως η επίδραση του ιού έχει προκαλέσει αλλαγές και στα προγράμματα των εταιρειών της βιομηχανίας, με τις Rockstar, Bungie, EA και Microsoft να έχουν ανακοινώσει πως εφαρμόζουν την εξ αποστάσεως εργασία, ούτως ώστε να μειώσουν την επικινδυνότητα. Αντίστοιχα, όλα τα σημαντικά events και shows που θα διεξάγονταν στο πρώτο μισό του 2020 ακυρώθηκαν αναγκαστικά, συμπεριλαμβανομένων των E3 2020, Taipei Game Show 2020, GDC 2020 και άλλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*