Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο στοιχείο gameplay στο The Grand Tournament expansion του Hearthstone

Το επόμενο expansion του Hearthstone με τίτλο The Grand Tournament, εκτός από 132 νέες κάρτες, θα προσφέρει και ένα νέο στοιχείο στο gameplay του τίτλου. Το νέο χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Inspire και έχει να κάνει με τα minions. Όταν ένα minion φέρει πάνω του μια σημαία, τότε αυτό σημαίνει ότι το minion αυτό έχει μια δύναμη ή ιδιότητα η οποία ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Hero Power. Για παράδειγμα το Lowly Squire γίνεται πιο δυνατό κάθε φορά που γίνεται χρήση του εκάστoτε Hero Power, ενώ το Inspire του Nexus-Champion Saraad είναι ”add a random spell to your hand”. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το minion Maiden of the Lake, το Inspire του οποίου είναι ”your Hero Power costs (1)”. Έτσι οι πιθανές στρατηγικές πληθαίνουν και γίνονται πιο ενδιαφέρουσες. Γενικότερα, το expansion αυτό αποσκοπεί στο να αναδείξει το Hero Power σε ένα πιο καθοριστικό στοιχείο για την πορεία του ματς.



Το The Grand Tournament προσφέρει και ένα νέο board βασισμένο στην ιδέα ενός τουρνουά σε στυλ Warcraft, όπου ο παίκτης μπορεί να τρώει από την περιοχή με τα φαγητά, υπάρχουν άνθρωποι στις εξέδρες που θα αντιδρούν με βάση την απόδοσή σας στον αγώνα, ενώ υπάρχει και ένα stand τοξοβολίας όπου μπορεί κανείς να εκτοξεύσει βέλη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*