Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο στούντιο στο Montreal για την Quantic Dream

*
Η Quantic Dream επεκτείνεται και έτσι ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου studio στο Montreal του Καναδά. Επικεφαλής της εκεί ομάδας θα είναι ο Stephane D’Astous, πρώην επικεφαλής της Eidos Montreal. Στη θέση του gameplay director στο studio αυτό θα μπει ο Yohan Cazaus, ο οποίος μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως lead game designer στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο επικεφαλής της Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere, δήλωσε στο σχετικό δελτίο Τύπου πως η κίνηση αυτή είναι σημαντική για το στούντιο και την ανάπτυξή του, καθώς με αυτή την προσθήκη θα προχωρήσουν όλα τα projects που ήταν προγραμματισμένα για το 2021. Μέχρι και τα τέλη του 2021 αναμένεται να έχουν προσληφθεί 50 άτομα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα και μια συνέντευξη του Stephane D’Astous εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*