Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό από το Quantum Error δείχνει τα physics του, επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία και για PS5

*
Ακόμη δεν έχουμε δει αρκετό υλικό από παιχνίδια του PS5 και το studio πίσω από το Quantum Error παρουσίασε ένα video από την ανάπτυξη του τίτλου. Η Teamkill Media παρουσίασε το σχετικό υλικό και δημοσίευσε και ένα screenshot, ενώ απάντησε και σε αρκετές ερωτήσεις fans μέσω του Twitter.





Οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι στοχεύουν σε ανάλυση 4Κ με 60 fps και με υποστήριξη για ray-tracing. Σε ότι αφορά την κυκλοφορία του τίτλου, το παιχνίδι αναπτύσσεται για το PS5, ενώ θα γίνει μετά port στο PS4. Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς αν μιλάμε για launch title της νέας κονσόλας, καθώς και το ίδιο το studio δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικό ως προς αυτό το θέμα. Για όσους δεν θυμούνται, ορίστε και το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού πριν από μερικές εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*