Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό για το Escape from Tarkov

*
Η beta του Escape from Tarkov φέρνει προσθήκη νέου υλικού με νεότερο patch, το σχετικό trailer του οποίου βλέπετε στο τέλος του άρθρου. Η νέα λοιπόν αυτή ενημέρωση φέρνει αρκετά νέα όπλα, μια νέα περιοχή και ακόμα περισσότερα στο παιχνίδι. Η βασικότερη ίσως προσθήκη είναι το TerraGroup Labs, ένα τεράστιο εργαστήριο, εγκαταλελειμμένο, με πολλές περιοχές για εξερεύνηση στο εσωτερικό του. Ο νέος αυτός χώρος υποστηρίζει μάχες τόσο σε στενούς χώρους, όσο και σε μεγάλες ανοιχτές περιοχές. Επιπλέον, το νέο consumable Stimulators θα αυξάνει τα skills του παίκτη, αλλά θα του κοστίζουν HP. Επίσης κάνει την εμφάνιση του ένα νέο Scav boss με το όνομα Killa, καθώς και τα εξής 4 όπλα: ADAR-2-15, HK416 A5, RPK-16 και Remington 700. Εκτός αυτών, εισάγονται στην beta και 8 καινούργια melee weapons (σπαθιά, μαχαίρια, δρεπάνια) και διάφορα αντικείμενα εξοπλισμού, όπως κράνη και γυαλιά βραδινής οράσεως. Το καινούργιο patch του παιχνιδιού φροντίζει να διορθώσει και την εμφάνιση του παιχνιδιού, αναβαθμίζοντας τα γραφικά του. Το Escape from Tarkov είναι σε closed beta φάση από τον Ιούνιο του 2017, στην οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση μέσω του pre-order του τίτλου, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*