Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο χαρακτήρα, νέο dungeon και πολλά άλλα φέρνει το νέο content update του Cris Tales (trailer)

Η Modus Games και οι ομάδες ανάπτυξης Dreams Uncorporated και SYCK κυκλοφόρησαν ένα νέο content update για το Cris Tales. Μέσω αυτού προστίθεται ένας νέος επιλέξιμος χαρακτήρας η Adri, νέο dungeon, βελτιωμένο Coliseum, νέο ending, ενώ έχουν μειωθεί κατά πολύ οι χρόνοι φόρτωσης στο Nintendo Switch. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τα σχετικά patch notes.

Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Crisbelle και την παρέα της που ταξιδεύουν μέσα από τα υπόγεια του kingdom of Saint Clarity και να αντιμετωπίζουν διάφορα είδη από εχθρούς στο πέρασμα τους. Το παιχνίδι μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα από μαγικούς κόσμους και ένα διασκεδαστικό turn-based combat.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*