Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο “σκοτεινό” RPG στα σκαριά από την Big Bad Wolf

Σύμφωνα με πληροφορίες, developers οι οποίοι έχουν προϋπηρεσία σε παιχνίδια όπως τα Game of Thrones, World of Warcraft και Styx: Master of Shadows προετοιμάζουν ένα νέο, μυστηριώδες RPG για PS4, Xbox One και PC. Η Big Bad Wolf απαρτίζεται από βετεράνους πρώην υπαλλήλους των Blizzard, Cyanide και Ubisoft και η ομάδα ανάπτυξής της δουλεύει πάνω σε ένα role-playing game που βασίζεται σε ένα "σκοτεινό" IP. Παράλληλα, το studio χρησιμοποιεί ως βασικούς πυλώνες ανάπτυξης την ιστορία, την πληθώρα επιλογών και το συναίσθημα έχοντας ως σκοπό να εισάγει στοιχεία από τα παραδοσιακά RPG όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν μολύβι και χαρτί.



«Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην κατεύθυνση των σκοτεινών παιχνιδιών όπου τα συναισθήματα και οι πολλές επιλογές αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία για τη διασκέδαση των παικτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Big Bad Wolf. Τέλος, το studio έδωσε στη δημοσιότητα δυο εικόνες με όχι τόσο καλό focus όπου φαίνεται κάτι που μοιάζει με σκακιέρα αλλά και μια ομάδα χαρακτήρων.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*