Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι τίτλοι του Xbox 360 enhanced για το Xbox One Χ

*
Ο Bill Stillwell Lead Program Manager της ομάδας Xbox Platform ανακοίνωσε μια σειρά από τίτλους του Xbox 360 που θα είναι διαθέσιμοι σε βελτιωμένη μορφή, για να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Xbox One X. Έτσι λοιπόν από σήμερα (27 Φεβρουαρίου 2018), οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλας της Microsoft θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με υψηλής ανάλυσης γραφικά τα, The Witcher 2: Assassins of Kings, Forza Horizon, Fable Anniversary και Crackdown. Τίτλοι που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία τρέχουν σε ανάλυση με 9 φορές περισσότερα pixels σε σχέση με τις original εκδόσεις. Μαζί με τα Assassin’s Creed, Fallout 3, Gears of War 3, Halo 3, Mirror’s Edge, Oblivion και Skate 3 η σχετική λίστα περιλαμβάνει πλέον έντεκα παιχνίδια. Πέρα από αυτά, στο Xbox One X, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν εάν η αναπαραγωγή τους θα πραγματοποιείται στην αρχική ή τη βελτιωμένη μορφή. Η default ρύθμιση είναι στη βελτιωμένη μορφή, σε διαφορετική περίπτωση, η όλη εμπειρία θα μοιάζει λες και παίζει κάποιος σε Xbox One ή Xbox One S.



Τέλος, περνώντας σε στατιστικά στοιχεία, οι κάτοχοι Xbox One έχουν ασχοληθεί συνολικά 840 εκ. ώρες με τίτλους του Xbox 360. H backwards compatibility λίστα περιλαμβάνει περισσότερα από 460 παιχνίδια του Xbox 360 εκ των οποίων 11 Enhanced για το Xbox One X και 13 παιχνίδια του original Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*