Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος τίτλος Harry Potter για φορητές συσκευές

*
Το Harry Potter: Hogwarts Mystery αποκαλύφθηκε από την Jam City, ένα mobile games sturio από το Los Angeles. Σε αυτό οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν τον δικό τους μάγο ή μάγισσα, να εξερευνήσουν την σχολή μαγείας Hogwarts, να ενταχθούν σε κάποιον από τους 4 κοιτώνες της, να παρακολουθήσουν μαθήματα και να μάθουν ξόρκια, καθώς και να αλληλεπιδράσουν με μαθητές και καθηγητές του σχολείου, πράγμα που θα επηρεάσει και την πρόοδο τους στο παιχνίδι. Χρονικά τοποθετείται πριν την ένταξη του Harry Potter στην σχολή, άρα και το story δεν έχει σχέση με τον ίδιο. Το Harry Potter: Hogwarts Mystery είναι επίσημος τίτλος σε συνεργασία με την Warner Bros. Interactive Entertainment και θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη σε συσκευές iOS, Android και μέσω του Amazon Appstore.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*