Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος τίτλος Quake εμφανίστηκε στο ESRB

*
To Game Rating and Administration Committee της Κορέας βαθμονόμησε το Quake Remastered που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Επιπλέον, το Entertainment Software Rating Board βαθμονόμησε το Quake για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το Quake είναι ένα first-person shooter με πρωταγωνιστή έναν στρατιώτη που ταξιδεύει στο χρόνο για να σταματήσει έναν πανίσχυρο εχθρό που έχει ως σκοπό να καταστρέψει την ανθρωπότητα.


Παρά το γεγονός ότι η βαθμονόμηση του Entertainment Software Rating Board δεν έχει τον υπότιτλο "Remastered", δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον ίδιο τίτλο.

Λογικά περισσότερα θα μάθουμε κατά τη διάρκεια του QuakeCon 2021 που θα τρέξει από σήμερα ως τις 21 Αυγούστου, με το εναρκτήριο event να είναι προγραμματισμένο για τις 21:05, γιορτάζοντας της 25η επέτειο του Quake.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*