Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος χείμαρρος προσφορών στο PlayStation Store

*
Δεν θα ήταν υπερβολή αν κάποιος ισχυριζόταν ότι οι προσφορές στο PlayStation Store, θυμίζουν μια γραμμή παραγωγής που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν τα Days of Play, η Sony αποφάσισε να ρίξει στην αρένα των εκπτώσεων δύο ακόμα προωθητικές ενέργειες. Η πρώτη ονομάζεται Games Under €15 και εκεί οι κάτοχοι PlayStation 4 θα βρούν δεκαδες τίτλους σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Rise of the Tomb Raider, Titanfall 2, Dark Souls III, Fallout 4, DiRT Rally και Prey. Για τους λάτρεις του retro gaming υπάρχει το PlayStation Retro sale, που περιλαμβάνει αρκετούς κλασσικούς τίτλους από τη χρυσή εποχή του PlayStation 2 και όχι μόνο. Ανάμεσά τους τα Psychonauts, Red Dead Revolver, Resident Evil 4, Manhunt, Max Payne, Double Dragon IV και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, αρκεί μια επίσκεψη στο PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*