Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές mega-διαγωνισμού με τα 51 games

*
Ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των νικητών από τον μεγάλο διαγωνισμό με τα 51 games για PS4 και Xbox One, προσφορά της Enarxis Dynamic Media. Οι τυχεροί που θα δουν τα ονόματά τους δημοσιευμένα θα πρέπει να μας στείλουν ένα mail στο info-at-enternity.gr για να συνεννοηθούμε για τα της αποστολής των παιχνιδιών τους. Επειδή ο όγκος των δώρων είναι μεγάλος και οι αποστολές αρκετές, ενημερώνουμε τους νικητές πως:

- Οι αποστολές θα γίνονται κάθε Πέμπτη για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως όλα τα δώρα θα φύγουν από εμάς στις 19/4, 26/4 και 3/5.
- Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και τις 30/4 για να γίνουν οι σχετικές συνεννοήσεις.
- Παρακαλούμε στα e-mail σας να αναφέρεται ξεκάθαρα το username σας, το δώρο που κερδίσατε και η περιοχή στην οποία διαμένετε. Αν δεν περιλαμβάνει κάποιο από τα παραπάνω, απλά το mail σας δεν θα ληφθεί υπόψιν και αν παρέλθει η διορία χωρίς να επανέλθετε με όλα αυτά τα στοιχεία, θα χάσετε το δώρο σας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος της αποστολής και αφού αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει, η αποστολή σας θα μπει σε σειρά για να φύγει με το αμέσως επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο.


Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες από τις παραπάνω οδηγίες είναι υπερβολικά αυστηρές, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλάκις έχουν καθυστερήσει δώρα, διότι μέσα στον μεγάλο όγκο της αλληλογραφίας γίνονται λάθη αν δεν είμαστε όλοι ακριβείς.



Στους νικητές λοιπόν:
Από 1 αντίτυπο του Valkyria Revolution για το PS4 κερδίζουν οι: Skiti, y3llow monk3y, evergrey, mouxlalouda, vagos1983, djprogres, Sotiris Gaming, GamingFun, exempetse, Alpasar, konstantinio, bullalex.
Από 1 αντίτυπο του Valkyria Revolution για το Xbox One κερδίζουν οι: Eridanus, asvestis, jordan, liapis81, DYNAMIC, RiderSoMysterious, diver_gr, Forest, Hliasevo8, kiriakoskin47.
Από 1 αντίτυπο του Micro Machines για το PS4 κερδίζουν οι: BruceGr, dimitriskal, NavyBlue, ΓΙΩΡΓΟΣ13, Pain_of_Salvation, thomask, G.k.K, nikolas_7, darker, SithDante, DimLav13 er388, baldur21, Lightg3, nm05015, panoui.
Από 1 αντίτυπο του Micro Machines για το Xbox One κερδίζουν οι: jareth, LIONHEART, mysterious, PORTAL, xGodKilleRx, wizard81, Demolition7, warmup, CharC.
Από 1 αντίτυπο του DiRT 4 για το Xbox One κερδίζουν οι: Patapon, basilis77, athanasiou.
Από 1 αντίτυπο του Torment: Tides of Numenera για το PS4 κερδίζουν οι: tomtom201196, polynekros, VonL.

Ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό και σας ενημερώνουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει ο επόμενος μεγάλος (διαγωνισμός) με δώρο 2 συλλεκτικές εκδόσεις του World of Warcraft: Legion. Μπορείτε να τον βρείτε, με ένα click εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
22 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*