Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού 20 PS4 Games

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του Enternity, βγήκαν οι νικητές του διαγωνισμού με τα 20 αντίτυπα παιχνιδιών για το PS4.  Έτσι λοιπόν, από ένα αντίτυπο των παιχνιδιών κερδίζουν οι χρήστες με τα usernames που ακολουθούν:

GT Sport: makis1948bf, G.k.K, Sensei, RiderSoMysterious, darker
Uncharted The Lost Legacy: stotz93g, thomask, vegeta13, GamingFun, itsNick
Knack 2: PORTAL, bobo1704, Eden10, asvestis, Sotiris Sovatzis
WipEout Omega Collection: Pafsi, Μένιππος Gamerικός φιλόσοφος, kiriakoskin47, nm05015, mouxlalouda


Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail (από το mail account που έχουν κάνει εγγραφή) στο info-at-enternity.gr μέχρι τις 14/12/17 αναφέροντας υποχρεωτικά στο πρώτο e-mail την περιοχή στην οποία μένουν, για να κανονίσουμε τα της αποστολής του δώρου τους.

Σημείωση: Ζητούμε την κατανόησή σας σχετικά με τις αποστολές, αλλά σημειώνουμε πως αν ένα mail δεν περιλαμβάνει τις πληροφορίες που ζητάμε, δεν μπορούμε να το λάβουμε υπόψιν και να απαντήσουμε. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι αποστολές θα γίνονται μαζικά, οπότε ζητούμε την κατανόησή σας σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης του πακέτου σας.



Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σας ενημερώνουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει ο επόμενος διαγωνισμός με δώρο 1 κονσόλα PS4 Pro με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και το GT Sport, καθώς και 5 κάρτες PSN αξίας 20 ευρώ έκαστη
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
24 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*