Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμών GRID + PS4 Pro

*
Η ώρα της ανακοίνωσης των νικητών για τους διαγωνισμούς GRID + PS4 Pro έφτασε. Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του Enternity έχουμε τους νικητές , οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας (στο info@enternity.gr) από σήμερα έως και τις 31/01 για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για τις αποστολές των πακέτων. Πάμε λοιπόν να δούμε τους τυχερούς.

Διαγωνισμός PS4 Pro + PS4 Games και συνδρομές PS Plus + T-Shirt
Μεγάλος νικητής ο χρήστης του site με το username: Stamatis930
Από ένα πακέτο 3μηνης Plus, συλλεκτικό T-Shirt Death Stranding και τα Death Stranding, MediEvil Remake, Days Gone και Concrete Genie κερδίζουν οι: eugenegarland (site), dimitris_Baliss (Instagram) και Pang Pap (Facebook)
Ένα πακέτο Death Stranding, MediEvil Remake, Days Gone και Concrete Genie κερδίζει ο mikoRinn (site)


Διαγωνισμός GRID για το PS4
Από ένα αντίτυπο του GRID για το PS4 κερδίζουν οι χρήστες με τα παρακάτω usernames: tsimos136, Georgebor, isidoros, shodan και whraziel.

Παρακαλούμε τους νικητές η επικοινωνία σας να γίνει από το account με το οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό (πχ. από το account του site αν κερδίσατε με το σχόλιο στα άρθρα, από το Instagram account που κέρδισε να μας έρθει DM κοκ).

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε όσους ακολουθήσουν. Ήδη έχει ξεκινήσει ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός με δώρo 3 αντίτυπα του Days Gone
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*