Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητής διαγωνισμού League of Legends

Μετά από κλήρωση που έγινε στο Enternity, βγήκε ο τυχερός της κλήρωσης που κάναμε στη σελίδα μας στο facebook για ένα συλλεκτικό Ryze και Tryndamere αγαλματίδιο από το League of Legends. Το ειδικό αγαλματίδιο μοιράστηκε στο πλαίσιο παλαιότερης εκδήλωσης τελικών στο δημοφιλές video game και σίγουρα είναι από τα ωραιότερα που έχουν μοιραστεί μέχρι σήμερα σε διαγωνισμό. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε δώρο σε έναν από τους αναγνώστες μας που είναι μέλη της σελίδας που διατηρεί το Enternity στο Facebook. Χωρίς να χρονοτριβούμε περαιτέρω, ανακοινώνουμε πως ο τυχερός facebook fan μας που θα το κάνει δικό του είναι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ.



Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για να συνεννοηθούμε για τα της αποστολής του δώρου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα και για όλους τους διαγωνισμούς που "τρέχουν" μόνο για τους facebook fans μας!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*